Project omschrijving

Voor deze vakantie trekken we naar het “Auwershoes” in Ransdaal.

‘t Auwershoes is een oorspronkelijke carréboerderij midden in het vriendelijke dorpje Ransdaal. Het erf is afgescheiden van de weg, waardoor ’t Auwershoes een heel eigen, intieme sfeer krijgt. Terwijl je toch midden in het dorp zit!

Bella is de gastvrouw van ‘t Auwershoes. Zij heet de gasten welkom met koffie en Limburgse vlaai. Aan het einde van het erf staat nog een origineel ‘bakkus’, een grote, stenen oven. Deze wordt voor groepen soms aangestoken om er pizza of vlaai in te bakken.

Bij ‘t Auwershoes vind je een combinatie van ruimte, (gast)vrijheid, een prachtige omgeving, de beslotenheid van een Zuid-Limburgs Heuvelland dorpje en goede verbindingen naar Duitsland en België. De perfecte locatie dus om in 5 dagen tijd 3 landen te bezoeken!

Op het programma staan dus verschillende uitstappen, denk maar aan de stad Aken, de grotten in Valkenburg, het drielandenpunt, een wandeling in de Voerstreek,… We gaan hier tijd te kort hebben!

Aan deze vakantie kunnen 14 personen deelnemen, samen met 4 vakantiemakers. In de woning zijn 12 slaapkamers, meer dan plaats genoeg dus! Elke kamer heeft een eigen wastafel.

Om deel te kunnen nemen aan deze reis, moet je in de afgelopen drie jaar al deelgenomen hebben aan een themavakantie van Horizont.

PRAKTISCH

Periode: van maandag 1 juli tot vrijdag 5 juli 2019

Prijs: 175 euro

Formule: Dit is een zelf-kook formule, samen met de begeleiding maken jullie het eten klaar.

Vereiste conditie: Dit is een matig actieve vakantie. Je moet anderhalf uur (of 5 km) kunnen wandelen en een hele dag op uitstap gaan schrikt jou niet af.

Locatie:
Groepsverblijf ’t Auwershoes
Ransdalerstraat 41
6311 AW Ransdaal

Aantal: Deze vakantie is voor 18 personen: 14 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Vervoer: We vertrekken aan het station van Hasselt en verplaatsen ons met 2 minibusjes.

Foto’s