Project omschrijving

Hou jij van een iets actievere vakantie? Geniet je graag van de natuur? Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

We verblijven een midweek in ‘De Relaxhoris’. De Relaxhoris, een gerestaureerde hoeve uit 1613, ligt in het pittoreske dorpje Xhoris in het hart van de Ardennen. Het is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten, want in en rond Xhoris valt er heel wat te beleven: Durbuy, het kleinste stadje van het land, de grotten van Remouchamps en tal van leuke attracties.

De begeleiding van deze vakantie werkt een leuk en actief programma voor jullie uit. Zo gaan jullie zeker een keer wandelen en de buurt verkennen. Naast de actieve uitstappen kan je tijdens deze vakantie genieten aan het zwembad, de sauna, het prachtige park, de petanquebaan en de minigolf.

Maaltijden zullen verzorgd worden door het gemotiveerde Relaxhoris-team. Na het wandelen kan je dus de voeten onder tafel schuiven en genieten van hun specialiteiten.

Aan deze actieve vakantie kunnen 20 personen deelnemen, er gaan 7 vakantiemakers mee.

PRAKTISCH

Periode: van maandag 2 september tot vrijdag 6 september 2019

Prijs: 170 euro

Formule: Dit is een volpensionformule. Het ontbijt, middag- en avondmaal worden ter plaatse geserveerd. Als we op daguitstap gaan, nemen we een picknick mee.

Vereiste conditie: Dit is een actieve vakantie. Je moet zeker anderhalf uur (of 5 km) kunnen wandelen en een hele dag op uitstap gaan schrikt jou niet af.

Locatie:
Relaxhoris
Rue de l’Église 2
4190 Xhoris

Aantal: Deze vakantie is voor 27 personen: 20 deelnemers en 7 vakantiemakers.

Vervoer: We vertrekken aan het station van Hasselt en verplaatsen ons met 3 minibusjes.

Foto’s