Project omschrijving

Voor deze vakantie trekken we naar Frankrijk. In Nielles-lès-Bléquin ligt het verblijf ‘Château du bon Plaisir’. Dit kasteel uit 1881, vlakbij het centrum van het dorp, is gevestigd in een van de grootste natuurgebieden van Noord-Frankrijk en op een half uur rijden van de kust.

De begane grond van het verblijf is bedoeld voor het daggedeelte, de andere twee niveaus bieden 11 slaapkamers en 7 badkamers. De grote keuken biedt voldoende mogelijkheden om te koken. Deze vakantie zullen we dan ook zelf instaan voor de maaltijden.

Nielles-lès-Bléquin ligt in Pas-de-Calais, in het zuidwesten van het “Forêt Domaniale de Desvres”. De omgeving met zijn prachtige natuur is erg geschikt voor mooie wandelingen, die staan dus zeker op het programma!

Mocht je even geen zin hebben om actief bezig te zijn dan kan je natuurlijk ook gewoon heerlijk relaxen op het terrein en ondertussen genieten van de natuur.

Uitstapjes kunnen gedaan worden naar Boulogne-sur-Mer. Dit kuststadje biedt tal van mogelijkheden waaronder ook het grootste aquapark van Europa. Vlakbij het verblijf bevindt zich de ‘rando-rail’. Op deze railbikes kan de omgeving verkend worden.

PRAKTISCH

Periode: van maandag 17 juni tot vrijdag 21 juni 2019

Prijs: 190 euro

Formule: Dit is een zelf-kook formule, samen met de begeleiding maken jullie het eten klaar.

Vereiste conditie: Dit is een actieve vakantie. Je moet zeker anderhalf uur (of 5 km) kunnen wandelen en een hele dag op uitstap gaan schrikt jou niet af.

Locatie:
Horde-Rue 4,
62380 Nielles-lès-Bléquin
Pas-de-Calais, Frankrijk

Aantal: Deze vakantie is voor 18 personen: 14 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Vervoer: We vertrekken aan het station van Hasselt en verplaatsen ons met 2 minibusjes.

Foto’s