Dit is een vakantie voor gezinnen met jonge kinderen, tot 6 jaar. Tijdens deze vakantie gaan we met 4 vakantiemakers en maximum 26 deelnemers op vakantie naar Koksijde.

We logeren in Het Reigersnest in ruime gezinskamers. Dit vernieuwde verblijf ligt midden in de duinen in een veilige speelomgeving. Het verblijf ligt op 10 minuutjes wandelen van het strand. Elk gezin verblijft samen op één kamer met een eigen badkamer. Daarnaast is alles aanwezig voor de kleinste vakantiegangers: spelletjes en speelgoed, kinderstoelen, kinderbedjes, verzorgingsruimte met badjes, groentepap,…

Kinderen kunnen zich uitleven in de buitenspeeltuin in de duinen. Regenweer? Geen probleem: in Het Reigersnest is er een binnenspeeltuin met speelbox, ballenbad, blokkenzone én springkasteel. Er wordt daarnaast ook kinderanimatie georganiseerd door het verblijf.

Aan de Belgische kust is altijd iets te beleven. In de zomer worden er tal van activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunnen de kinderen zich volop amuseren aan de zee en op het strand: zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken, pootje baden in de zee, … Of wat denk je ervan om eens te kijken naar de garnaalvissers te paard? Plopsaland De Panne is niet ver van ons verblijf…

Horizont vzw organiseert het verblijf en vervoer. De vakantiemakers bieden elke dag activiteiten aan. Elk gezin is vrij om deel te nemen aan deze activiteiten. Je mag ook zelfstandig een andere activiteit doen. De vakantiemakers helpen je op weg.

Periode:
van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juli 2020

Prijs:
Afhankelijk van de leeftijd Euro

Prijs per leeftijd:
0 tot en met 2 jaar: gratis
3 tot en met 6 jaar: 90 euro
7 tot en met 12 jaar: 125 euro
13 jaar en ouder(s): 175 euro

Formule:
Ontbijt, middag- en avondmaal wordt geserveerd in het hotel in buffetvorm. Als we op daguitstap gaan, nemen we een picknick mee.

Vereiste Conditie:


Locatie:
Vakantiecentrum Het Reigersnest
Prins Boudewijnlaan 39
8670 Koksijde

Vervoer:
We verplaatsen ons met het openbaar vervoer; trein en kusttram. Een busje brengt de bagage van het station van Hasselt naar het hotel en weer terug.

Extra Info: