Project omschrijving

Dit is een vakantie voor gezinnen met kinderen.

Tijdens deze vakantie gaan we met 4 vakantiemakers en maximum 26 deelnemers op vakantie in Het Reigersnest in Koksijde.

We logeren in Het reigersnest in ruime gezinskamers. Dit vernieuwde verblijf ligt midden in de duinen in een veilige speelomgeving. Elk gezin verblijft samen op één kamer met een eigen badkamer.

De zee ligt op 900 meter wandelen van strand. Kinderen kunnen zich uitleven in de buitenspeeltuin in de duinen. Regenweer? Geen probleem: in het Reigersnest is er een binnenspeeltuin met speelbox, ballenbad, blokkenzone én springkasteel. Er wordt kinderanimatie georganiseerd door het verblijf. Ook de oudere kinderen zullen hun weg vlot vinden doorheen het hotel en de rustige buurt.

Aan de Belgische kust is daarnaast ook altijd iets te beleven. In de zomer worden er tal van activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunnen de kinderen zich volop amuseren aan de zee en op het strand: zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken, pootje baden in de zee, … Of wat denk je ervan om eens te kijken naar de garnaalvissers te paard? Plopsaland De Panne is niet veraf van ons verblijf…

Horizont vzw organiseert het verblijf en vervoer. De vrijwilligers bieden elke dag activiteiten aan. Elk gezin is vrij om deel te nemen aan deze activiteiten. Je mag ook zelfstandig een andere activiteit doen. De vakantiemakers helpen je op weg.

PRAKTISCH

Periode: van maandag 5 augustus tot vrijdag 9 augustus 2019

Prijs: Afhankelijk van de leeftijd
0 tot en met 2 jaar: gratis
3 tot en met 6 jaar: 95 euro
7 tot en met 12 jaar: 125 euro
+ 12 jaar en volwassenen: 175 euro

Formule: Dit is een volpensionformule. Ontbijt, middag- en avondmaal wordt geserveerd in buffetvorm. Als we op daguitstap gaan, nemen we een picknick mee.

Locatie:
Vakantiecentrum Het Reigersnest
Prins Boudewijnlaan 39
8670 Koksijde

Aantal: Deze vakantie is voor maximum 26 deelnemers. Er gaan 4 vakantiemakers mee.

Vervoer: We verplaatsen ons met het openbaar vervoer: trein en kusttram. Een busje zal de bagage vervoeren voor de heen- en terugreis.

Foto’s