Dit is een vakantie voor gezinnen met kinderen boven de 12 jaar.

Tijdens deze vakantie gaan we met ongeveer 30 personen op vakantie in Vayamundo in Oostende.

Een heerlijke nachtrust. Zorgeloos wakker worden met het geruis van de zee in je eigen appartementje! Heerlijk om de voetjes onder tafel te schuiven voor een lekker ontbijt en daarna een frisse duik te nemen in het zwembad. Het leven is mooi!

Het hotel Vayamundo ligt op de dijk in Oostende. Je stapt de tram uit en meteen het hotel binnen.

Bij Vayamundo valt altijd iets te beleven. Je kan gebruik maken van het zwembad en het animatieteam zorgt voor verschillende activiteiten om zowel de kinderen als de volwassenen een onvergetelijke en sportieve vakantie te bezorgen.

Aan de Belgische kust is daarnaast ook altijd iets te beleven. In de zomer worden er tal van activiteiten georganiseerd. Het Q-Beach House staat in Oostende, je kan er de zandsculpturen gaan bewonderen of ontdek de geschiedenis van de boot Mercator. Wie weet neemt een garnaalvisser jullie wel mee op pad?

Horizont vzw organiseert het verblijf en vervoer. De vakantiemakers bieden elke dag activiteiten aan. Elk gezin is vrij om deel te nemen aan deze activiteiten. Je mag ook zelfstandig een andere activiteit doen. De vakantiemakers helpen je op weg.

Periode:
van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli 2020

Prijs:
Afhankelijk van de leeftijd Euro

Prijs per leeftijd:
0 tot en met 2 jaar: gratis
3 tot en met 6 jaar: 95 euro
7 tot en met 12 jaar: 125 euro
13 jaar en ouder(s): 175 euro

Formule:
’s morgens en ’s avonds eten jullie in het hotel. ’s Middags zorgen de vakantiemakers voor een kleine maaltijd of eet je met je gezin zelf iets op je appartementje.

Vereiste Conditie:


Locatie:
Vayamundo
Zeedijk 330
8400 Oostende

Vervoer:
We verplaatsen ons met het openbaar vervoer; trein en kusttram. Een busje brengt de bagage van het station van Hasselt naar het hotel en weer terug.

Extra Info: