Deze nieuwe vakantie is voor gezinnen met kinderen tussen de 6 en 12 jaar. We trekken met een groep van maximum 26 deelnemers naar Centerparcs in De Haan
waar jullie in een huisje voor 5 personen verblijven.

Elk huisje heeft drie slaapkamers, bedlinnen en badhanddoeken zijn aanwezig. In de woonkamer is er een TV, er is een badkamer met een bad en een apart toilet. De keuken is volledig ingericht en elk huisje heeft een gemeubileerd terras.

Vervelen staat hier niet op de planning! Je kan onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad met een golfslagbad, nieuwe wildwaterbaan, jacuzzi’s, twee glijbanen, een kinderdoe-bad en natuurlijk ook nog een buitenbad. Plonsen maar!

Voor kinderen tot 11 jaar staat het BALUBA indoor speelparadijs vol met klimrekken, glijbanen, trampolines,…. Er is een kinderboerderij en er zijn verschillende speeltuinen op het domein. Orry en zijn vrienden zorgen voor een knotsgekke spelshow, voorleesverhaaltjes voor de allerkleinsten of ga je liever mee swingen op de dansvloer van de minidisco?

Daarnaast is er in de mooie badstad De Haan ook veel te beleven! Spelen op het strand, spelen in De Sierk, ritje met de gocart of potje minigolf. Een avondmarkt kan ook op de planning staan.

Horizont organiseert het verblijf en vervoer en zorgt voor ondersteuning tijdens de reis. Je zorgt zelf voor het eten, dit is niet inbegrepen in de prijs. Je kan er voor kiezen om in groep een uitstap te doen maar je kan ook met je eigen kind(eren) een activiteit gaan doen. De vakantiemakers helpen je op weg!

Periode:
van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus 2020

Prijs:
Afhankelijk van de leeftijd Euro

Prijs per leeftijd:
0 tot en met 2 jaar: gratis
3 tot en met 6 jaar: 60 euro
7 tot en met 12 jaar: 90 euro
13 jaar en ouder(s): 120 euro

Formule:
Je kookt je eigen potje, maaltijden zijn niet inbegrepen in de prijs.

Vereiste Conditie:


Locatie:
Park De Haan
Wenduinsesteenweg 150
8420 De Haan

Vervoer:
We verplaatsen ons met het openbaar vervoer; trein en kusttram. Een busje brengt de bagage van het station van Hasselt naar het verblijf en weer terug.

Extra Info: