Hans en Yolanda Weijnen heten jullie van harte welkom in hun “Haus Zur Post”. Zij kochten het huis in 2012, renoveerden de woning en maakten er een mooi verblijf voor groepen tot 36 personen van.

Het huis heeft 12 slaapkamers, met nieuwe comfortabele bedden. Het beddengoed, handdoeken en badmatjes liggen voor jullie klaar.

De keuken is volledig uitgerust. Met een bar, lounge en een grote eet/feestzaal is er in dit huis plaats genoeg. Ook ’s avonds hoeven we ons niet te vervelen want in het huis zijn spelletjes, een TV en dvd speler, WIFI, een stereo- installatie en zelfs een Karaoke-set voor handen.

Verder is er een grote tuin met prachtig uitzicht over het dal. Ook is er een groot terras, comfortabele tuinmeubels, gas-barbecue en vuurplaats.

Vlakbij de woning ligt het National Park Tor Eifel, met prachtige wandelwegen. Het gezellige stadje Monschau gaan we ook zeker bezoeken, naast veel sfeer, gezelligheid en leuke terrasjes kan je hier onder andere de mosterdmolen of glasblazer bezoeken, zandsculpturen gaan bekijken, een rondrit met een treintje maken,…

Je wordt ondergedompeld in de geschiedenis tijdens een rondleiding op het indrukwekkende domein “Vogelsang”, ooit gebouwd als “Adolf-Hilter-school” maar werd later zoveel meer. Wie weet maken we ook wel een uitstapje naar Aken? Een gezellige barbecue staat ook op de planning.

Dus samengevat een afwisselend programma in een mooi huis in een prachtige omgeving.

Periode:
van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2020

Prijs:
170 euro Euro

Prijs per leeftijd:


Formule:
Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Vereiste Conditie:
Dit is een matig actieve vakantie. Je moet goed kunnen stappen maar hoeft geen grote wandelaar te zijn. Je kan het fysiek aan om een hele dag op uitstap te gaan.

Locatie:
Ferienwohnhaus zur Post
Hauptstraße 62
Monschau-Höfen

Vervoer:
We vertrekken aan het station van Hasselt en verplaatsen ons met 3 minibusjes.

Extra Info: