Project omschrijving

Met zijn pittoreske landschap met woeste kliffen, kristalhelder water en afgelegen baaien is Rosas ideaal voor reizigers die een rustige vakantiebestemming zoeken. Cultuurliefhebbers vinden op vakantie in Rosas verschillende Romeinse ruïnes en een historische oude stad waar je kunt genieten van het uitzicht.

Het hotel “Goya Park” ligt op 300 meter van het strand en op 1,5 kilometer van het centrum van Rosas. We verblijven er in tweepersoons kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer, terras en TV. Het hotel heeft een zwembad en er is WIFI. We verblijven in Vol pension.

Elke dag voorziet de begeleiding één of meerdere activiteiten. Je kiest zelf of je mee doet aan de activiteiten of dat je zelfstandig een andere uitstap doet. Blijf je graag een dag in het hotel, dat kan ook. Het is een rustige vakantie, de nadruk ligt op genieten, relaxen en enkele rustige uitstapjes (bezoek van een dorpje, naar de markt, stadsbezoek,…).

We zijn in totaal met 50 personen, 42 deelnemers en 8 vakantiemakers.

We reizen met een bus van de Zigeuner. We vertrekken op zaterdagavond in Diepenbeek en komen op zondag in de voormiddag aan in Rosas. Hou er dus rekening mee dat je een hele nacht in de bus zit. Ook de terugreis is ‘s nachts.

Om deel te kunnen nemen aan deze reis, moet je in de afgelopen drie jaar al deelgenomen hebben aan een themavakantie van Horizont.

PRAKTISCH

Periode: van zaterdag 4 mei tot zaterdag 11 mei 2019

Prijs: 200 euro

Formule: We verblijven in vol pension.

Vereiste conditie: Je kan een busrit van minstens 12 uur aan. Daarnaast moet je een halfuur (of 1,5 kilometer) kunnen wandelen.

Locatie:
Hotel Goya Park
Av. Port del Reig, s/n
Playa Sta. Margarita
i17480 Rosas (Spanje)

Aantal: Deze vakantie is voor 50 personen: 42 deelnemers en 8 vakantiemakers.

Vervoer: We vertrekken vanuit Diepenbeek met een bus van de Zigeuner. Ter plekke verplaatsen we ons te voet en doen we enkele uitstappen met de bus.

Foto’s