Project omschrijving

Onze Belgische kust is een ideale locatie voor een geslaagde vakantie. De zee, het strand en de duinen nodigen je uit voor een mooie wandingen, een dagje lekker relaxen, een verfrissende duik in het zeewater,

We verblijven in De Zeekameel in Lombardsijde. Een vakantie in De Zeekameel is het beleven van prachtige natuur en proeven van een rustig dorp aan zee. Lombardsijde ligt tussen Nieuwpoort en Middelkerke, twee plekken waar je met de kusttram vlot naartoe kan reizen.

Lombardsijde ontstond wellicht in de 12de eeuw als klein vissershaventje aan een kreek in de buurt van de Ijzermonding. Het was toen een centrum van de haringvangst. Tijdens de Wereldoorlog werd dit kleine dorpje helaas niet gespaard, met de bijna volledige vernietiging als gevolg.

Er is zoveel te beleven en tijdens deze vakantie kies jij zelf wat jij het liefste doet! De begeleiding biedt een aantal activiteiten aan waar je in groep aan kan deelnemen. Je kan ook zelf op pad gaan.

We verblijven in vakantiecentrum De Zeekameel. Het verblijf is gelegen op de rand van duin en polder en op een boogscheut van zee en strand (1,2 km) en de mooie Nieuwpoortse jachthaven (800 m). Dit uitnodigend en eigentijds gebouw met een moderne, eenvoudige inrichting biedt alle nodige comfort.

Op het gelijkvloers en de derde verdieping beschikken we over voldoende kamers. Tijdens deze vakantie zal je je kamer delen met één of meerdere vakantiegangers.

PRAKTISCH

Periode: van woensdag 14 tot en met zondag 18 augustus 2019

Prijs: 190 euro

Formule: We verblijven in half pension.
Het ontbijt en avondmaal eten we in het verblijf.
’s Middags eten we een broodje of een snelle hap onderweg.

Vereiste conditie: Dit is een rustige vakantie. We gaan elke dag op uitstap, je moet een halfuur kunnen wandelen.

Locatie:
De Zeekameel
Lombardsijdelaan 235
8434 Lombardsijde

Aantal: Deze vakantie is voor 38 personen: 30 deelnemers en 8 vakantiemakers.

Vervoer: We vertrekken vanuit Hasselt met de trein. De bagage wordt naar het verblijf gebracht. Ter plekke kunnen we gebruik maken van de kusttram.

Foto’s