Onze Belgische kust is een ideale locatie voor een geslaagde vakantie.

De zee, het strand en de duinen nodigen je uit voor een mooie wandeling, een dagje lekker relaxen of een verfrissende duik in het zeewater.

We verblijven in Corsendonk Duinse polders, in de populaire en levendige badstad Blankenberge. Het verblijf heeft een eigen tramhalte voor de deur en ligt vlakbij het strand.

Jullie verblijven in een standaard tweepersoonskamer. Op deze kamer staan 2 éénpersoonsbedden en elke kamer heeft een TV en een eigen badkamer. Lakens en handdoeken zijn aanwezig.

De duinen en het strand vormen de perfecte omgeving voor lange wandelingen en om uit te waaien. Het domein zelf biedt tal van recreatiemogelijkheden zoals petanque, minigolf, buitenfitness,…

Het uithangbord van Blankenberge is ongetwijfeld de pier. Vanop de wandelbrug kan je genieten van het uitzicht over de zee en de kust. De Uitkerkse Polder is een prachtig natuurreservaat vol zeldzame vogels. Het open landschap zonder bomen en hagen geeft je opnieuw een gevoel van vrijheid.

Of liever een museumbezoek, een avondmarkt, rit in het toeristisch treintje of terrasje op de dijk? In Blankenberge kan het allemaal!

Periode:
van vrijdag 26 tot en met dinsdag 30 juni 2020

Prijs:
220 euro Euro

Prijs per leeftijd:


Formule:
Het ontbijt en avondmaal eten we in het verblijf. ’s Middags voorzien de vakantiemakers een broodje of een snelle hap onderweg.

Vereiste Conditie:
Dit is een rustige vakantie. We bieden dagelijks een uitstap aan. Je moet een halfuurtje kunnen stappen.

Locatie:
Corsendonk Duinse Polders
A. Ruzettelaan 195
8370 Blankenberge

Vervoer:
We verplaatsen ons met het openbaar vervoer; trein en kusttram. Een busje brengt de bagage van het station van Hasselt naar het hotel en weer terug.

Extra Info: