Project omschrijving

Wie zegt dat de provincie Limburg niets te bieden heeft, is er nog nooit op uitgetrokken en kent de omgeving van Haspengouw niet. Met een groep van 18 mensen zullen we samen op ontdekking gaan.

Haspengouw ligt in het zuiden van Limburg en is vooral gekend omwille van het fruit. Het landschap is uitstekend om aan fruitteelt en aan wijnbouw te doen. Daarnaast kent de streek een rijk verleden vandaar de vele kastelen.

Het dorpje Vorsen ligt vlak aan de grens met Wallonië en is ideaal gelegen om daguitstappen te doen doorheen het prachtige landschap.

Tijdens deze vakantie ga je samen met de groep de buurt verkennen en er is  voldoende tijd en  ruimte om te genieten van de rust in het vakantieverblijf zelf.

Hoeve Jadoul is uitgerust met een moderne keuken en hier zullen we dan ook dagelijks gebruik van maken. Samen met de vakantie(s)makers, staan we zelf in voor onze maaltijden.

Hoeve Jadoul is een verbouwde  15e-eeuwse boerderij op het platteland en biedt een spellenkamer, een tuin en fruitboomgaarden. In deze moderne en sfeervolle vierkantshoeve kom je tot rust.

PRAKTISCH

Periode: van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni 2019

Prijs: 155 euro

Formule: dit is een zelf kook vakantie. De groep maakt, samen met de vakantiemakers, elke dag zelf het eten klaar.

Vereiste conditie: Dit is een matig actieve vakantie. Je moet anderhalf uur (of 5 km) kunnen wandelen en een hele dag op uitstap gaan schrikt jou niet af.

Locatie:
Hoeve Jadoul
Hoogstraat 34/A
3890 Vorsen

Aantal: Deze vakantie is voor 18 personen: 14 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Vervoer: We vertrekken vanuit Hasselt aan het station en we reizen heen en terug met minibusjes.

Foto’s