Ben je sportief van aard en op zoek naar een vakantie waar je naar hartenlust kan fietsen en/of wandelen? Dan heb je deze nu gevonden!

We trekken dit jaar voor 9 dagen naar het vakantiedomein Mladost in Slowakije. Slowakije grenst aan Polen, Hongarije, Oostenrijk en Tjechië. Bezova pod Bradlom, het stadje waar wij verblijven, ligt in de provincie Trencin in het westen van Slowakije.

Ons vakantieverblijf bestaat uit twee woningen. Één voor 24 en één voor 26 personen. Er is een grote ruimte waar jullie met 50 personen samen kunnen zitten en eten.

Ons groot vakantiehuis is ideaal gelegen aan de rand van het stadje, midden de heuvels van de Karpaten en is omringd met beschermd, maar vrij toegankelijk, bosgebied. Op het domein zelf is er veel te beleven. Er zijn drie baden met rondom de mogelijkheid tot zonnen op ligzetels. Twee tennisvelden, een beachvolleybalveld, ping pong tafels, petanquebaan,… Na een dag vol actie kan je tot rust komen aan de grote vijver met waterval en verlichting, rond een gezellig
kampvuur of lekker zwetend in de Finse sauna.

Op deze vakantie gaat er vooral veel gefietst en/of gewandeld worden. Als je wil fietsen, neem je best je eigen fiets mee! Denk ook aan fietskledij, een helm en verlichting op je fiets! Daarnaast zijn Piestany en Bratislava twee ideale bestemmingen voor een leuke daguitstap. Een
gezellige barbecue- en kwisavond zullen uiteraard ook op de planning staan!

Periode:
van vrijdag 4 tot en met zaterdag 12 september 2020

Prijs:
230 euro Euro

Prijs per leeftijd:


Formule:
Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Vereiste Conditie:
Dit is een zeer actieve vakantie. De activiteiten zijn hoofdzakelijk fietsen en/of wandelen. Je kan beide doen of voor 1 van de 2 kiezen. Je moet voor deze vakantie een wandeling van 3 uur zeker aan kunnen.

Locatie:
Mladost
Partizanska 5200
906 13 Brezova pod Bradlom
Slovakia

Vervoer:
We reizen vanuit Diepenbeek heen en terug met een bus van de Zigeuner met aanhangwagen voor de fietsen. Het is telkens een nachtrit van minstens 12 uur.

Extra Info: