Project omschrijving

Dit is een vakantie voor alleenstaande ouders en hun kinderen.

Tijdens deze vakantie kunnen 6 à 8 gezinnen mee. Horizont organiseert het verblijf en vervoer en zorgt voor begeleiding tijdens de reis. Je kan er voor kiezen om in groep een uitstap te doen maar je kan ook met je eigen kind(eren) een activiteit gaan doen. De vakantiemakers helpen op je op weg!

De Vakantiebende gaat naar de Belgische kust. In de zomer worden hier tal van leuke activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunnen de kinderen zich volop amuseren aan de zee en op het strand: zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken, pootje baden in de zee, … Plopsaland De Panne staat ook elk jaar op de planning!

We verblijven in Corsendonk Duinse polders, in de populaire en levendige badstad Blankenberge. Het domein is slechts enkele tientallen meters verwijderd van het strand. De duinen vormen de perfecte omgeving voor lange strandwandelingen om even uit te waaien. Maar ook op het domein zelf zijn er vele recreatiemogelijkheden; het speelplein en de minigolf-, tennis-, volleybal- en basketbalterreinen zorgen ervoor dat jij en je kinderen zich geen minuut moeten vervelen.

De kamers van Duinse Polders zijn comfortabel uitgerust en uitermate geschikt voor families.

PRAKTISCH

Periode: van maandag 5 augustus tot vrijdag 9 augustus 2019

Prijs: Afhankelijk van de leeftijd
0 tot en met 2 jaar: gratis
3 tot en met 6 jaar: 95 euro
7 tot en met 12 jaar: 125 euro
+ 12 jaar en volwassenen: 175 euro

Formule: We verblijven in half pension. Het ontbijt en avondmaal eten we in het verblijf. ’s Middags eten we een broodje of een snelle hap onderweg.

Locatie:
Corsendonk Duinse Polders
A. Ruzettelaan 195
8370 Blankenberge

Je verblijft met je gezin op één kamer. Elke kamer heeft een eigen badkamer.

Aantal: Deze vakantie is voor maximum 26 deelnemers. Er gaan 4 vakantiemakers mee.

Vervoer: We verplaatsen ons met het openbaar vervoer: trein en kusttram. Een busje zal de bagage vervoeren van het station van Hasselt naar het verblijf en terug.

Foto’s