Dit is een vakantie voor alleenstaande ouders en hun jonge kinderen. Er kunnen maximum 26 deelnemers mee.

Horizont organiseert het verblijf en vervoer en zorgt voor ondersteuning tijdens de reis. Je kan er voor kiezen om in groep een uitstap te doen maar je kan ook met je eigen kind(eren) een activiteit gaan doen. De vakantiemakers helpen je op weg!

De Vakantiebende gaat naar de Belgische kust. In de zomer worden hier tal van leuke activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunnen jullie je volop amuseren
aan het strand: zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken, pootje baden in de zee, … Plopsaland De Panne staat ook elk jaar op de planning!

We logeren in Het Reigersnest in ruime gezinskamers. Dit vernieuwde verblijf ligt midden in de duinen in een veilige speelomgeving. Er is zowel buiten als binnen een speeltuin, er zijn gezelschapsspellen aanwezig en er worden activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Het verblijf ligt op 10 minuutjes wandelen van het strand.

Elk gezin verblijft samen op één kamer met een eigen badkamer. Daarnaast is alles aanwezig voor de kleinste vakantiegangers. Er zijn kinderstoeltjes en bedjes ter beschikking, er is een verzorgingsruimte waar de kleinsten een badje kunnen nemen en een keukentje waar de babyvoeding bewaard en opgewarmd kan worden.

Een terras en cafetaria zorgen er voor dat de ouders ook lekker kunnen ontspannen. Kortom, genieten voor groot en klein.

Periode:
van maandag 27 tot en met vrijdag 31 juli 2020

Prijs:
Afhankelijk van de leeftijd Euro

Prijs per leeftijd:
0 tot en met 2 jaar: gratis
3 tot en met 6 jaar: 90 euro
7 tot en met 12 jaar: 125 euro
13 jaar en ouder: 175 euro

Formule:
Het ontbijt, middag- en avondmaal worden in het verblijf in buffetvorm geserveerd. Als we op daguitstap gaan, nemen we een picknick mee.

Vereiste Conditie:


Locatie:
Vakantiecentrum Het Reigersnest
Prins Boudewijnlaan 39
8670 Koksijde

Vervoer:
We verplaatsen ons met het openbaar vervoer; trein en kusttram. Een busje brengt de bagage van het station van Hasselt naar het verblijf en weer terug.

Extra Info: