Project omschrijving

Dit is een vakantie voor alleenstaande ouders en hun kinderen.

Tijdens deze vakantie kunnen 6 à 8 gezinnen mee. Horizont organiseert het verblijf en vervoer en zorgt voor begeleiding tijdens de reis. Je kan er voor kiezen om in groep een uitstap te doen maar je kan ook met je eigen kind(eren) een activiteit gaan doen. De begeleiding helpt je op weg!

De Vakantiebende gaat naar de Belgische kust. In de zomer worden hier tal van leuke activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunnen de kinderen zich volop amuseren aan de zee en op het strand: zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken, pootje baden in de zee, … Of wat denk je ervan om eens te kijken naar de garnaalvissers te paard? Plopsaland De Panne staat ook elk jaar op de planning!

We verblijven in Vakantiecentrum Reigersnest, gelegen in het centrum van Koksijde op een kwartiertje wandelen van het strand. Dit verblijf is gericht op gezinnen met (jonge) kinderen.

Er is zowel buiten als binnen een speeltuin, er zijn gezelschapsspellen aanwezig en er worden activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Er zijn kinderstoeltjes en bedjes ter beschikking, er is een ruimte waar de kleinsten een badje kunnen nemen en waar de babyvoeding bewaard en opgewarmd kan worden. Een terras en cafetaria zorgen er voor dat de ouders ook lekker kunnen ontspannen …

PRAKTISCH

Periode: van maandag 15 juli tot vrijdag 19 juli 2019

Prijs: Afhankelijk van de leeftijd
0 tot en met 2 jaar: gratis
3 tot en met 6 jaar: 95 euro
7 tot en met 12 jaar: 125 euro
+ 12 jaar en volwassenen: 175 euro

Formule: Dit is een volpensionformule. Het ontbijt, middag- en avondmaal worden in buffetvorm geserveerd. Als we op daguitstap gaan, nemen we een picknick mee.

Locatie:
Vakantiecentrum Het Reigersnest
Prins Boudewijnlaan 39
8670 Koksijde

Je verblijft met je gezin op één kamer. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet.

Aantal: Deze vakantie is voor maximum 30 personen. Er gaan 4 vakantiemakers mee.

Vervoer: We verplaatsen ons met het openbaar vervoer: trein en kusttram. Een busje zal de bagage vervoeren van het station van Hasselt naar het Reigersnest en terug.

Foto’s