Project omschrijving

Tijdens deze vakantie trekken we er op uit met 18 personen. In deze kleine groep zullen we samen de vakantie beleven.

Westkapelle is een toeristische trekpleister aan de Zeeuwse kust. Gelegen op het uiterste puntje van Zeeland, omgeven door zee en strand. ‘s Zomers worden er vele activiteiten georganiseerd. Zeeland had in 2017 de meeste zonne-uren van Nederland. Reden genoeg om deze plek te leren kennen!

Tijdens onze vakantie zullen we verblijven in Duinzicht. Het vakantieverblijf is gevestigd in de voormalige marechausseekazerne van Westkapelle. Het vakantiecentrum is onderverdeeld in drie aparte accommodaties. Wij zullen verblijven in Duinzicht 3. Het verblijf is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast, diepvries, 6-pits gasfornuis en een oven, magnetron, wasmachine, vaatwasser en televisie. Tijdens ons verblijf zullen we dan ook zelf instaan voor de maaltijden.

Ontspannen kan op ons eigen terras met barbecue of op het grasveld aan de achterzijde met speelweide. Het verblijf ligt op een rustige plaats, zo’n 300 meter van het dorp en op 110 meter afstand ligt een natuur-en recreatiebos. Hier gaan we dus zeker een keertje wandelen.

Verder mag u tijdens deze vakantie zich zeker ook verwachten aan een ontspannende wandeling door de duinen en zullen we hopelijk meer dan eens onze voeten nat maken. In de buurt liggen enkele prachtige vuurtorens die zeker een bezoekje waard zijn.

Om deel te kunnen nemen aan deze reis, moet je in de afgelopen drie jaar al deelgenomen hebben aan een themavakantie van Horizont.

PRAKTISCH

Periode: van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus 2019

Prijs: 185 euro

Formule: dit is een zelf kook vakantie. De groep maakt, samen met de vakantiemakers, elke dag zelf het eten klaar.

Vereiste conditie: Dit is een matig actieve vakantie. Je moet anderhalf uur (of 5 km) kunnen wandelen en een hele dag op uitstap gaan schrikt jou niet af.

Locatie:
Duinzicht 3
Poppekerkseweg 3
4361 JC Westkapelle
Zeeland – Nederland

Aantal: Deze vakantie is voor 18 personen: 14 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Vervoer: We vertrekken vanuit Hasselt aan het station & Schelle. We reizen heen en terug met minibusjes.

Foto’s