Vakanties 2022

Veelzijdig Zeeland

13 - 17 juni 2022

Hof van Renesse - Noordwelle (Nederland)

Over de vakantie

We verblijven in ‘Lockershof 4’ van het Hof van Renesse, een groepsaccommodatie gelegen in het prachtige Noordwelle in de Nederlandse provincie Zeeland. Noordwelle kenmerkt zich door een betoverende rust, het ruisen van de zee en zeer gastvrije inwoners.

In ons luxe groepsverblijf zijn 9 slaapkamers aanwezig. Iedere kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. In de sfeervolle woonkamer kan je gezellig een praatje slaan, tv kijken of tot rust komen. In de open keuken maken we samen het eten klaar. Op ons eigen terras bevinden we ons meteen in een oase van rust en ruimte.

Tijdens deze vakantie ontdekken we de veelzijdige omgeving van Zeeland. We verblijven midden in een groene landelijke omgeving nabij de Zeeuwse kust. Hier kunnen we heerlijk wandelen, zonnebaden of zwemmen. En wie weet spot je wel enkele zeehonden! Ook ligt het levendige centrum van Renesse vlakbij, waar we kunnen genieten van de gezelligheid, de leuke winkels en de knusse terrasjes.

Zeeland barst van de kunst: je vindt er tal van kunst en muurschilderingen in de buitenlucht. Tijdens onze vakantie bezoeken we de Kunstschouw: een laagdrempelig evenement op bijzondere locaties in het fraaie landschap van Schouwen-Duiveland. Een route, waarop hedendaagse kunst in al zijn vormen geëxposeerd wordt.

Je kan ook cultuur opsnuiven in tal van musea. Denk maar aan het bijzondere Gravensteen: ontdek gevangenisgraffiti, eeuwenoude krassen in dikke eikenhouten wanden van dieven, messentrekkers en smokkelaars. Ook zijn de schandstenen te zien. Daarmee moesten roddelende vrouwen door de stad lopen. Ook vind je in Zeeland het Visserijmuseum en Watersnoodmuseum.

Kortom, je verkent tijdens deze vakantie de veelzijdigheid van Zeeland!

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni 2022

Prijs per persoon

  • 240 euro (gedeelde kamer)
  • 290 euro (single kamer – op basis van beschikbaarheid)

Inbegrepen

  • Vervoer met twee minibusjes;
  • Verblijf in het Hof van Renesse, inclusief lakens en handdoeken;
  • Eten: we maken zelf het eten klaar;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard zelfstandig kunnen stappen, rolstoelen kunnen niet mee op onze vakanties. Dagelijks doen we minstens één uitstap. Een wandeling van een uurtje is voor jou ook geen probleem.

Formule

Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Locatie

Hof van Renesse
Lokkershofweg 4 – 6
4326 SE Noordwelle – Nederland

Aantal

Deze vakantie is voor 16 personen: 12 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “Kiss and Ride zone” aan het station van Hasselt. We verplaatsen ons met 2 minibusjes.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling, Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven