Vakanties 2022

Gezinsvakantie Spanje

2 - 9 juli 2022

Hotel Goya Park - Rosas (Spanje)

Over de vakantie

Eindelijk is het zo ver! We trekken met onze gezinsvakantie naar Spanje. Deze vakantie richt zicht naar gezinnen (ook alleenstaande ouders zijn welkom) met oudere kinderen (+10 jaar).

Rosas is een vrij rustig stadje gelegen in het noorden van de Costa Brava. De kustplaats is vroeger, evenals de meeste steden aan de Costa Brava, een vissersdorp geweest.

Rosas heeft in totaal 4 km aan strand. Dus of je liever een groot, stedelijk strand hebt met alles erop en eraan, of meer geniet van een wat meer afgelegen baaitje, Rosas heeft het allemaal! De stadstranden van zo’n 2 km lang bestaan uit fijn zand en zijn ondiep, perfect dus om veilig verkoeling te zoeken in het zeewater. Deze stranden zijn perfect om op te zonnen en te genieten van het warme weer. Langs de stranden loopt een gezellige boulevard. Winkelen in Rosas is mogelijk op de boulevard en in het centrum. Hier vind je diverse winkeltjes met o.a. souvenirs en kleding.

Jullie verblijven in Hotel Goya Park in Rosas, zo’n 300 meter van het strand gelegen. Elke kamer heeft een eigen badkamer, terras en tv. Het hotel heeft een zwembad en er is Wifi.

Op 400 meter van het strand van Rosas vind je het Minigolf Parc d’Atraccions Salata. Hier kan je naar hartenlust minigolven, maar ook het ernaast gelegen mini pretpark voor kleine kinderen bezoeken. Hier kunnen kinderen springen op een springkussen of een ritje maken met een klein treintje.

Op het programma kan ook een bezoek aan Aquapark Aquabrava staan. Dit waterpark heeft 19 attracties, verdeeld in 4 categorieën: voor kinderen, mild, spannend en heel spannend. Kleine kinderen kunnen zich hier goed vermaken in Pirate Island. Dit deel van het park heeft een waterspeeltuin, 11 kleine glijbanen en een golfbad. In het onderdeel ‘heel spannend’ vind je: kamikaze, ‘bullet or camello’, ‘white hole’ en ‘black hole’. Daarnaast zijn er nog 4  pontonglijbanen, een golfbad, een ‘relax pool’, een klimmuur  en ‘Tropical Island’. Verder heeft Aquabrava genoeg plekken om je handdoek neer te leggen, kun je ligbedden huren en zijn er 5 restaurants aanwezig.

Misschien staat een uitstapje naar het Butterfly Park Empuriabrava ook wel op de planning. Dit is een leuk en goed onderhouden vogel- en vlindertuin. Er zijn ook nog een aantal andere dieren te bezichtigen. De dieren zijn niet mensenschuw, wat maakt dat je erg dichtbij kan komen. En wie weet komt er ook wel een papegaai op je schouder zitten! Dat levert zeker een leuke vakantiefoto op!

Onze activiteiten passen we aan het weer, de groep en de wensen aan. We bieden activiteiten aan waar je met je kind(eren) aan kan deelnemen maar je krijgt natuurlijk ook de vrijheid om met je kind(eren) zelfstandig andere activiteiten te doen. Natuurlijk kunnen de kinderen zich volop amuseren aan de zee en op het strand: zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken, pootje baden in de zee, …

Kortom, jij beleeft samen met je kind(eren) een leuke vakantie in het gezelschap van andere gezinnen en met ondersteuning van de vakantiemakers waar nodig. 

Praktisch

Voorwaarden

Je kan enkel deelnemen aan deze reis als je in de afgelopen 3 jaar al een keer mee ging met een Themavakantie van Horizont vzw.

Periode

Van zaterdag 2 tot en met zaterdag 9 juli 2022

Prijs

 • 0 tem 11 jaar: 170 euro
 • 12 jaar en ouder(s): 230 euro

(*De prijzen zijn op basis van twee volwassenen (11+) per kamer. Extra toeslag € 40 indien hiervan afgeweken wordt.)

Inbegrepen

 • Vervoer met De Zigeuner;
 • Verblijf in Hotel Goya Park Rosas (twee- drie- of vierpersoons kamers ter beschikking), inclusief lakens en handdoeken;
 • Eten: verblijf in volpension;
 • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
 • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;
 • Repatriëringsverzekering.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig moet kunnen stappen, rolstoelen kunnen niet mee op onze vakanties. Ook de busreis, een nachtrit van minstens 12 uur, moet je uiteraard aankunnen.

Formule

We verblijven in volpension.

Locatie

Hotel Goya Park Rosas
Av. Port del Reig, s/n Playa Sta. Margarita
17480 Roses (Rosas) – Spanje

Aantal

Deze vakantie is voor 50 personen: 42 deelnemers en 8 vakantiemakers. Afhankelijk van de samenstelling van de gezinnen, kan dit aantal variëren.

Vervoer

We reizen met een bus van De Zigeuner. Vertrek en aankomst aan het station van Diepenbeek.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

 • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
 • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
 • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven