Vakanties 2024

Gezinsvakantie Sunparks

22 - 26 juli 2024

Sunparks - Oostduinkerke

Over de vakantie

Tijdens deze vakantie verblijven we in Sunparks Oostduinkere aan zee!

Je verblijft per gezin in een huisje van 4 of 6 personen. De huisjes hebben respectievelijk twee of drie slaapkamers, lakens zijn aanwezig. In de comfortabele woonkamer is er een televisie en in de volledig uitgeruste keuken kan je met gemak eten voorzien. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en een apart toilet. Ook heb je een eigen tuintje met tuinmeubels.

Sunparks Oostduinkerke aan zee ligt vlakbij geliefde badplaatsen als Nieuwpoort en Koksijde. In de omgeving zijn tal van uitstappen mogelijk. Denk maar aan een dagje Plopsaland, een uitstapje naar het strand, de garnaalvissers aan het werk zien,…

Ook in het vakantiepark valt genoeg te beleven!

Zwemparadijs Aquafun is de ideale plek voor enthousiaste waterraten met 100% mooi weersgarantie. Urenlang waterplezier voor de hele familie. Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het golfslagbad. Of laat je meevoeren door de waterversnellers. Ook baby’s en peuters beleven dolle pret in het baby- en kinderbad.

De indoor speelwereld Kids World biedt kids urenlang speel- en klimplezier. Je kan ook waterpret beleven in het nieuwe outdoor Aquapark. Verder zijn er ook activiteiten mogelijk zoals minigolf en waterfietsen.

Natuurlijk trekken we ook naar het strand om te zonnen, zandkastelen te bouwen en een duikje in zee te wagen!

Bijzonder aan deze vakantie is dat eten niet inbegrepen is in de prijs. Je zorgt dus dagelijks zelf voor je eten. Dit kan je klaarmaken in de volledig ingerichte keuken van jouw huisje. De vakantiemakers gaan met jou (met het busje) naar de plaatselijke supermarkt om inkopen te doen.

Er gaan 4 vakantiemakers mee die jullie vakantie mee zullen ondersteunen. Zij bieden een aantal activiteiten aan, waar je als gezin aan kan deelnemen. Je bent natuurlijk vrij om zelf met je gezin iets anders te gaan doen.

Kortom, het wordt een leuke vakantie met de mogelijkheid om in groep activiteiten te ondernemen maar met zeker ook tijd en ruimte voor je eigen gezin.

Praktisch

Voorwaarden

Deze reis is enkel voor gezinnen.

Onder een gezin verstaan we minstens één ouder en één kind (-18 jaar).

Prijs per persoon

€ 150

Perfecte vakantie voor gezinnen met kinderen tussen 5 en 10 jaar.

Inbegrepen

  • Vervoer heen en terug met de trein (vertrek en aankomst Kiss & Ride station Hasselt), bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het verblijf gebracht, ter plekke gebruiken we de kusttram;
  • Verblijf in Sunparks Oostduinkerke (per gezin in een cottage), inclusief lakens;
  • Eten: niet inbegrepen in de prijs, je maakt zelf je eten klaar;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig moet kunnen stappen, onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk. Ook moet je vlot op de trein en tram kunnen stappen.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Locatie

Sunparks Oostduinkerke aan zee
Polderstraat 158
8670 Oostduinkerke

Aantal

Deze vakantie is voor 30 personen: 26 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven