Vakanties 2022

Mooi Monschau

15 - 19 augustus 2022

Haus zur Post - Monschau (Duitsland)

Over de vakantie

Hans en Yolanda Weijnen heten jullie van harte welkom in hun “Haus Zur Post”. Zij kochten het huis in 2012, renoveerden de woning en maakten er een mooi verblijf voor groepen tot 36 personen van.

Het huis heeft 12 slaapkamers, met nieuwe comfortabele bedden. Het beddengoed, handdoeken en badmatjes liggen voor jullie klaar.

De keuken is volledig uitgerust. Met een bar, lounge en een grote eet/feestzaal is er in dit huis plaats genoeg. Ook ’s avonds hoeven we ons niet te vervelen want in het huis zijn spelletjes, een tv en dvd speler, Wifi en een stereo- installatie voor handen.

Verder is er een grote tuin met prachtig uitzicht over het dal. Ook is er een groot terras, comfortabele tuinmeubels, gas-barbecue en vuurplaats.

Vlakbij de woning ligt het National Park Tor Eifel, met prachtige wandelwegen. Het gezellige stadje Monschau gaan we ook zeker bezoeken, naast veel sfeer, gezelligheid en leuke terrasjes kan je hier onder andere de mosterdmolen of glasblazer bezoeken, zandsculpturen gaan bekijken, een rondrit met een treintje maken,…  

Je wordt ondergedompeld in de geschiedenis tijdens een rondleiding op het indrukwekkende domein “Vogelsang”, ooit gebouwd als “Adolf-Hilter-school” maar werd later zoveel meer. Wie weet maken we ook wel een uitstapje naar Aken? Een gezellige barbecue staat ook op de planning.

Dus samengevat een afwisselend programma in een mooi huis in een prachtige omgeving.

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus 2022

Prijs per persoon

220 euro (gedeelde kamer; geen single kamer mogelijk)

Inbegrepen

  • Vervoer met drie minibusjes;
  • Verblijf in Haus zur Post, inclusief lakens en handdoeken;
  • Eten: we maken zelf het eten klaar;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;
  • Repatriëringsverzekering.

 Vereiste conditie

Dit is een redelijk actieve vakantie. Je kan het fysiek aan om een hele dag op uitstap te gaan en een stevige wandeling in de natuur is voor jou ook geen probleem.

Formule

Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Locatie

Ferienwohnhaus zur Post
Hauptstraße 62
52156 Monschau-Höfen – Duitsland

Aantal

Deze vakantie is voor 24 personen: 18 deelnemers en 6 vakantiemakers.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “Kiss and Ride zone” aan het station van Hasselt. We verplaatsen ons met 3 minibusjes.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven