Vakanties 2022

Rust aan de Kust

24 - 28 augustus 2022

Zeelinde - De Haan

Over de vakantie

Onze Belgische kust is een ideale locatie voor een geslaagde vakantie. De zee, het strand en de duinen nodigen je uit voor een mooie wandeling, een dagje lekker relaxen, een verfrissende duik in het zeewater.

Een vakantie in De Haan is het beleven van prachtige natuur en proeven van het mooiste dorp aan zee. De Haan ligt tussen Blankenberge en Oostende, twee steden waar je met de kusttram vlot naartoe kan reizen.

We verblijven in Vakantiecentrum Zeelinde. Dit authentieke gebouw ligt op wandelafstand van zee en duinbossen. De zeedijk ligt aan de overkant van de straat. Op de derde verdieping beschikken we over 15 kamers met eigen badkamer, flat screen, telefoon. Alle kamers beschikken over draadloos internet.

In De Haan geniet je van een wandeling in een natuurgebied of door de mooie villawijken. Op de vistrap in Oostende proef je al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Hou je meer van kunst en cultuur dan is een voorstelling in het Casino van Oostende of een bezoek aan het Mu.ZEE misschien meer iets voor jou? In Blankenberge kan je een bezoek brengen aan de pier of een spannende rit maken op een bijzondere fiets op de velodroom!

Er is zoveel te beleven en tijdens deze vakantie, je kiest zelf wat jij het liefste doet! De vakantiemakers bieden een aantal activiteiten aan waar je in groep aan kan deelnemen. Je kan ook zelf op pad gaan.

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van woensdag 24 tot en met zondag 28 augustus 2022

Prijs per persoon

  • 230 euro (gedeelde kamer)
  • 250 euro (single kamer – op basis van beschikbaarheid)

Inbegrepen

  • Vervoer met de trein, bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het hotel vervoerd, ter plekke gebruiken we de kusttram;
  • Verblijf in Zeelinde, inclusief lakens en handdoeken;
  • Eten (ontbijt, lunch en avondmaal);
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. We gaan elke dag op uitstap, je moet een halfuur kunnen wandelen.

Formule

We verblijven in halfpension: we ontbijten en dineren ter plaatse in ons verblijf. Het middagmaal is ook inbegrepen in de deelnameprijs.

Locatie

Zeelinde
Maria Hendrikalaan 20
8420 De Haan

Aantal

Deze vakantie is voor 30 personen: 25 deelnemers en 5 vakantiemakers.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “Kiss and Ride zone” aan het station van Hasselt. We laden onze bagage in het minibusje en reizen met de trein naar De Haan.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven