Vakanties 2023

Zomers Zuid-Holland

21 - 25 augustus 2023

Landal Strand Resort - Ouddorp Duin (Nederland)

Over de vakantie

Voor deze vakantie trekken we naar het prachtige Ouddorp, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Dit dorp ligt op het mooie eiland Goeree-Overflakkee, grenzend aan Zeeland en is daar via de Brouwersdam mee verbonden.

Ouddorp is van grote afstand te herkennen aan de kerktoren en kenmerkt zich door zijn rustige kade en vele wandelpaadjes in de natuur. Daarnaast is het een familiebadplaats bij uitstek met maar liefst 18 kilometer strand.

We verblijven in een groepsaccommodatie van Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Dit park ligt op wandelafstand van het strand. Als je niet van zout water houdt, kan je ook een plonsje maken in het overdekte zwembad op het domein. Daarnaast kan je er minigolf spelen, er is een supermarktje en je kan iets gaan drinken of snacken bij “Restaurant bij Marc”

In ons luxe groepsverblijf zijn 12 slaapkamers aanwezig. Je verblijft met 2 personen op één kamer (eenpersoons bedden), single slapen is op deze vakantie niet mogelijk. Per 2 kamers is er een badkamer voorzien met douche en toilet. Lakens zijn aanwezig, handdoeken moet je zelf meenemen.

In de sfeervolle woonkamer kan je gezellig een praatje slaan, tv kijken of tot rust komen. In de open keuken maken we samen het eten klaar. Op ons eigen terras bevinden we ons meteen in een oase van rust en ruimte.

Tijdens deze vakantie ontdekken we de veelzijdige omgeving van Zuid-Holland en Zeeland. We verblijven midden in een groene landelijke omgeving nabij de Hollandse kust. Hier kunnen we heerlijk wandelen, zonnebaden of zwemmen. En wie weet spot je wel enkele zeehonden!

In het gezellige centrum van Ouddorp kan je genieten van de gezelligheid, de leuke winkels en de knusse terrasjes.

Daarnaast zijn er nog verschillende uitstapjes mogelijk als een bezoekje aan de plaatselijke markt, een rondvaart met een boot, de omgeving ontdekken met “De Zomertrein”, een bezoek aan één van de vele typische Hollandse stadjes, het ontdekken van de Deltawerken bij Neeltje Jans, bezoek aan de geitenboerderij “De Mekkerstee” of er is misschien een leuke voorstelling in het “Strandtheater Houten Kaap”,… Je ziet het, keuze genoeg!

Kortom, het wordt een veelzijdige zomerse midweek in Zuid-Holland!

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus 2023

Prijs per persoon

290 euro (gedeelde kamer)

Inbegrepen

  • Vervoer met drie minibusjes;
  • Verblijf in het Landal Strand Resort Ouddorp Duin in een tweepersoons kamer (eenpersoons bedden), inclusief lakens;
  • Eten: we maken samen zelf ons eten klaar;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;
  • Repatriëringsverzekering.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie, waarbij we dagelijks één of meerdere uitstappen doen.

Je moet goed zelfstandig kunnen stappen (een uurtje is geen probleem) om deel te kunnen nemen aan deze vakantie en de uitstappen. Onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Formule

Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Locatie

Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Westerweg 18
3253 LX Ouddorp – Nederland

Aantal

Deze vakantie is voor 24 personen: 18 deelnemers en 6 vakantiemakers.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “Kiss and Ride zone” aan het station van Hasselt. We verplaatsen ons met 3 minibusjes.

Andere

Lakens zijn aanwezig, handdoeken moet je zelf meenemen.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling, Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven