Vakanties 2024

Slingeren door de Achterhoek

19 - 23 augustus 2024

Erve Paske - Lievelde (Nederland)

Over de vakantie

Voor deze vakantie trekken we naar het recreatieve en natuurschone Lievelde, gelegen in de Achterhoek. De Achterhoek is het meest oostelijke deel van de Nederlandse provincie Gelderland. Het Achterhoeks landschap wordt gekenmerkt door grote bomen, bossen, akkers, boerderijen en vergezichten. Je krijgt om de zoveel meter telkens een ander uitzicht, daarom wordt het ook wel een coulisselandschap genoemd.

We verblijven in groepsaccommodatie Erve Paske, gelegen op een actief melkveebedrijf.

Het is er heerlijk wakker worden met een prachtig uitzicht over de landerijen! In het ruime verblijf zijn 17 slaapkamers aanwezig. Je verblijft met twee personen op één kamer (éénpersoonsbedden). Single slapen is mogelijk mits betaling van een supplement en op basis van beschikbaarheid. Een aantal kamers zijn voorzien van een wastafel met douche, andere kamers delen een badkamer. Lakens zijn aanwezig, handdoeken moet je zelf meenemen. Tijdens deze vakantie maken we, samen met de vakantiemakers, zelf ons eten klaar.

In de gezellige woonkamer kan je een praatje slaan, tv kijken of onderuit zakken in de zetel. Neem er plaats aan de bar, speel een potje tafelvoetbal of sjoel erop los. Buiten waan je je meteen in een oase van rust. Er zijn verschillende terrassen die voorzien zijn van tuinmeubilair. Wil je liever wat actiever zijn? Dat kan, want op het terrein is er ook een voetbalveld met goals, een beachvolleybalveld en een speelweide.

Er zijn tal van activiteiten die we kunnen ondernemen. In Lievelde kan je in de Kaasboerderij Weenink met je eigen ogen zien hoe boerenkaas gemaakt wordt of je beleeft het oude boerenleven in “Erve Kots”, een openluchtmuseum met herberg.

De nabijgelegen vestingstad “Groenlo” is zeker ook een bezoekje waar. Maak een boottocht met een fluiterboot over de Grolse Gracht, verken het centrum met een heuse stadsbingo, maak een Historische stadwandeling of ontdek de gezellige terrassen van deze stad.

Kortom, de Achterhoek is verrassend veelzijdig en verveelt nooit!

Praktisch

Voorwaarden

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18  jaar). Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Prijs per persoon

€ 210 (gedeelde kamer
€ 260 (single kamer, beperkte beschikbaarheid)

Inbegrepen

  • Vervoer heen en terug met minibusjes (vertrek en aankomst Kiss & Ride station Hasselt);
  • Verblijf in Erve Paske, inclusief lakens;
  • Eten: we maken zelf ons eten klaar;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;
  • Repatriëringsverzekering.

Vereiste conditie – 1 stapper

Dit is een rustige vakantie. Er zijn dagelijks verschillende groepsactiviteiten. Een hele dag op uitstap gaan, is voor jou geen probleem. Je kan goed stappen en trappen maken.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie. Onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Locatie

Erve Paske
Tankweg 12
7137 HA Lievelde
Nederland

Aantal

Deze vakantie is voor 24 personen: 18 deelnemers en 6 vakantiemakers.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling, Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven