Vakanties 2023

Actief aan Zee

28 augustus - 1 september 2023

Reigersnest - Koksijde

Over de vakantie

Aan zee is het altijd vakantie! Klopt, maar jij wil wel wat meer ontdekken aan de kust dan het strand en de terrasjes? Dan is deze vakantie iets voor jou.

Tijdens deze reis genieten we actief van alles wat Koksijde, en bij uitbreiding de Belgische kust, te bieden heeft.

We logeren tijdens deze vakantie in het Reigersnest in Koksijde. Het vakantiecentrum is recent vernieuwd en ligt in de duinen in Koksijde, op 15 minuutjes wandelen van de tramhalte en het strand.

Je verblijft per twee samen op één kamer met een eigen badkamer. Single slapen is mogelijk mits supplement en op basis van beschikbaarheid. Lakens zijn aanwezig, handdoeken moet je zelf meenemen of kan je ter plekke huren. Je kan, mits beschikbaarheid, ter plekke ook een TV en/of koelkast huren op je kamer.

We verblijven in volpension. Zo kunnen jullie genieten van een lekker buffet en vervolgens ontspannen na een drukke dag met een drankje aan de bar. Als we op daguitstap gaan, nemen we een lunchpakket mee.

We gaan deze vakantie de kust “actief beleven”. Wij denken daarbij aan een geleide wandeling van het Duinenhuis. Een gids neemt je mee de schipgatduinen in, om deze écht te kunnen ontdekken en beleven.

In het Bezoekerscentrum De Doornpanne leer je meer over het natuurgebied en over de duurzame waterwinning en -productie bij Aquaduin. Of ben je meer geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de haven van Nieuwpoort? Dan kan een rondvaart daar ook op de planning staan. Of we leren meer over de garnaalvisserij, met proevertjes natuurlijk!

Uiteraard maken we ook de tijd om een plonsje of een duikje te wagen in de zee!

Kortom, jij beleeft een actieve en gevarieerde vakantie aan zee vol met unieke ervaringen die je niet snel zal vergeten!

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18  jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september 2023

Prijs per persoon

225 euro (gedeelde kamer)
255 euro (single kamer, op basis van beschikbaarheid)

Inbegrepen

  • Vervoer heen en terug met de trein, bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het verblijf gebracht, ter plekke gebruiken we de kusttram;
  • Verblijf in het Reigersnest, inclusief lakens;
  • Eten: verblijf in volpension;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen.

Vereiste conditie

Dit is actieve vakantie met een goed gevuld programma.

Je kan het fysiek aan om een hele dag op uitstap te gaan en een stevige wandeling in de natuur is voor jou ook geen probleem. Onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Formule

We verblijven in volpension.

Locatie

Vakantiecentrum Reigersnest
Prins Boudewijnlaan 39
8670 Koksijde

Aantal

Deze vakantie is voor 20 personen: 16 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “Kiss and Ride zone” aan het station van Hasselt. We laden onze bagage in het minibusje en reizen met de trein naar zee.

Andere

Handdoeken moet je zelf meenemen (of kan je ter plekke huren), lakens zijn aanwezig.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling, Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven