Vakanties 2024

Sportief Spanje

28 september - 5 oktober 2024

Hotel Goya Park - Rosas (Spanje)

Over de vakantie

Ben je sportief en op zoek naar een vakantie waar je naar hartenlust kan fietsen en/of wandelen? Dan heb je deze nu gevonden!

Dit jaar zoeken we de zon op en trekken we met onze fiets- en wandelvakantie naar Rosas in Spanje. Rosas is een vrij rustig stadje gelegen in het noorden van de Costa Brava. De kustplaats is vroeger, evenals de meeste steden aan de Costa Brava, een vissersdorp geweest.

De Costa Brava strekt zich uit van Portbou bij de Franse grens tot aan Blanes en wordt qua landschap beschouwd als een van de mooiste van het Iberische schiereiland. De wegen vanuit Rosas leiden je zuidwaarts over vlakke wegen en noordwaarts langs berglandschappen en pittoreske dorpjes. Een ideaal klimaat en parcours zorgen ervoor dat iedere fietser en wandelaar aan zijn trekken komt.

Jullie verblijven in Hotel Goya Park in Rosas, zo’n 300 meter van het strand gelegen. Je verblijft met twee op een tweepersoonskamer (eenpersoons bedden), die voorzien is van een eigen badkamer met handdoeken en een balkon. Het hotel heeft een zwembad en er is Wifi.

Jullie verblijven in vol pension en genieten dus ’s morgens, ’s middags en ’s avonds van een lekker buffet.

Op deze vakantie zal je vooral kunnen fietsen of wandelen. Wie wil fietsen, moet zijn eigen fiets meenemen. We reizen hiervoor met een bus van de zigeuner met aanhangwagen voor de fietsen. Zowel elektrische fietsen als gewone fietsen kunnen mee. Zorg er voor dat je fiets volledig in orde is! Denk ook aan fietskledij, een helm en verlichting op je fiets.

We vertrekken op zaterdagavond in Diepenbeek en komen op zondag in de voormiddag aan in Rosas. Hou er dus rekening mee dat je een hele nacht in de bus zit. Ook de terugreis is ‘s nachts.

Naast fietsen en wandelen zullen er ook enkele andere activiteiten op het programma staan. Elke dag voorzien de vakantiemakers één of meerdere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een boottocht of een uitstap naar een historisch stadje.

’s Avond wordt er ook een leuke activiteit georganiseerd of kan je van een rustig avondje genieten in de bar van het hotel.

Kortom, heb je zin om een week te wandelen en te fietsen onder de Spaanse zon in een comfortabel hotel met lekker eten? Dan is deze reis wat je zoekt!

Praktisch

Voorwaarden

Je kan enkel deelnemen aan deze reis als je in de afgelopen 3 jaar al een keer mee ging met een Themavakantie van Horizont vzw.

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18  jaar). Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Prijs per persoon

€ 525 (gedeelde kamer)
Single slapen is niet meer mogelijk!

Inbegrepen

 • Vervoer heen en terug met een reisbus van De Zigeuner – Nachtrit!
  vertrek en aankomst De Zigeuner Diepenbeek;
 • Verblijf in Hotel Goya Park in Rosas;
 • Eten: we verblijven in volpension;
 • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
 • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;
 • Repatriëringsverzekering.

Vereiste conditie – 3 stappers

Dit is een sportieve vakantie.

De activiteiten zijn hoofdzakelijk fietsen of wandelen. Je kan beide doen of voor één van de twee kiezen. Je bent tijdens deze reis elke dag actief bezig.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie. Onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Locatie

Hotel Goya Park
Carrer del Port de Reig, s/n
17480 Roses, Girona
Spanje

Aantal

Deze vakantie is voor 50 personen: 40 deelnemers en 10 vakantiemakers.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

 • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
 • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
 • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven