Vakanties 2024

Ola Rosas

28 september - 5 oktober 2024

Hotel Goya Park - Rosas (Spanje)

Over de vakantie

Rosas is een vrij rustig stadje gelegen in het noorden van de Costa Brava. De kustplaats is vroeger, evenals de meeste steden aan de Costa Brava, een vissersdorp geweest.

Met zijn pittoreske landschap met woeste kliffen, kristalhelder water en afgelegen baaien is Rosas ideaal voor reizigers die een rustige vakantiebestemming zoeken. Cultuurliefhebbers vinden op vakantie in Rosas verschillende Romeinse ruïnes en een historische oude stad waar je kunt genieten van het uitzicht. Winkelen in Rosas is mogelijk op de boulevard en in het centrum. Hier vind je diverse winkeltjes met o.a. souvenirs en kleding.

Rosas heeft in totaal 4 km aan strand. Dus of je liever een groot, stedelijk strand hebt met alles erop en eraan, of meer geniet van een wat meer afgelegen baaitje, Rosas heeft het allemaal! De stadstranden van zo’n 2 km lang bestaan uit fijn zand en zijn ondiep. Dit maakt dat ze perfect zijn om op te zonnen en te genieten van het warme weer. Langs de stranden loopt een gezellige boulevard.

Jullie verblijven in Hotel Goya Park in Rosas, zo’n 300 meter van het strand gelegen. Je verblijft met twee op een tweepersoonskamer (eenpersoons bedden), die voorzien is van een eigen badkamer met handdoeken en een balkon. Het hotel heeft een zwembad en er is Wifi.

Elke dag voorzien de vakantiemakers één of meerdere activiteiten. Je kiest zelf of je mee doet aan de activiteiten of dat je zelfstandig een andere uitstap doet. Blijf je graag een dag in het hotel, dat kan ook. Het is een rustige vakantie, de nadruk ligt op genieten, relaxen en enkele rustige uitstapjes. Denk aan een boottocht, een rondrit met het toeristisch treintje, uitstap naar het museum van Dahli in Figueres, naar de markt,…

We reizen met een bus van de Zigeuner. We vertrekken op zaterdagavond in Diepenbeek en komen op zondag in de voormiddag aan in Rosas. Hou er dus rekening mee dat je een hele nacht in de bus zit. Ook de terugreis is ‘s nachts.

Kortom, wil je genieten van de Spaanse zon in een comfortabel hotel met lekker eten? Dan is deze reis wat je zoekt!

Praktisch

Voorwaarden

Je kan enkel deelnemen aan deze reis als je in de afgelopen 3 jaar al een keer mee ging met een Themavakantie van Horizont vzw.

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18  jaar). Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Prijs per persoon

€ 525 (gedeelde kamer)
Single slapen is niet meer mogelijk!

Inbegrepen

  • Vervoer heen en terug met een reisbus van De Zigeuner – Nachtrit! (vertrek en aankomst De Zigeuner Diepenbeek);
  • Verblijf in Hotel Goya Park in Rosas;
  • Eten: we verblijven in volpension;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;
  • Repatriëringsverzekering.

Vereiste conditie – 0 stappers

Dit is een relax vakantie. We bieden activiteiten aan maar je kan er ook voor kiezen om lekker niks te doen. Hou er wel rekening mee dat het een lange nachtelijke busreis van 14 uur is!

Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Locatie

Hotel Goya Park
Carrer del Port de Reig, s/n
17480 Roses, Girona
Spanje

Aantal

Deze vakantie is voor 30 personen: 25 deelnemers en 5 vakantiemakers.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven