Vakanties 2022

Gezinsvakantie
Samen naar Zee

1 - 5 augustus 2022

Center Parcs - De Haan

Over de vakantie

Deze vakantie is gericht op gezinnen met kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Deze vakantie is ook toegankelijk voor éénoudergezinnen met kinderen van deze leeftijd.

Tijdens deze vakantie verblijven we in Center Parcs De Haan! De huisjes liggen kort bij elkaar, hebben twee of drie slaapkamers en lakens zijn aanwezig. In de woonkamer is er een tv, er is een badkamer met een bad en een apart toilet. De keuken is volledig ingericht en elk huisje heeft een gemeubileerd terras.

Vervelen is hier onmogelijk! Je kan tijdens je vakantie, zonder bij te betalen, gebruik maken van het subtropisch zwembad met een golfslagbad, nieuwe wildwaterbaan, jacuzzi’s, twee glijbanen, een kinder-doe-bad en natuurlijk ook nog een buitenbad. Plonsen maar!

Voor kinderen tot 11 jaar staat het BALUBA indoor speelparadijs vol met klimrekken, glijbanen, trampolines, … Er is een kinderboerderij en er zijn verschillende speeltuinen op het domein. Orry en zijn vrienden zorgen voor een knotsgekke spelshow, voorleesverhaaltjes voor de allerkleinsten of ga je liever mee swingen op de dansvloer van de minidisco?

Daarnaast is er in de mooie badstad De Haan ook veel te beleven! Spelen op het strand, spelen in De Sierk, ritje met de gocart of een potje minigolf. Een avondmarkt kan ook op de planning staan. Wie weet brengen we wel een bezoek aan het Boudewijn Seapark Dolfinarium.

Er gaan 4 vakantiemakers mee die jullie vakantie mee zullen ondersteunen. Zij bieden een aantal activiteiten aan, waar je als gezin aan kan deelnemen. Je bent natuurlijk vrij om zelf met je gezin iets anders te gaan doen.

Bijzonder aan deze vakantie is dat eten niet inbegrepen is in de prijs. Je zorgt dus dagelijks voor je eigen eten. Dit kan je klaarmaken in de volledig ingerichte keuken van jouw huisje. Er is een supermarktje op het domein van center parcs maar de vakantiemakers zorgen er voor dat er minstens twee keer in de week de mogelijkheid is om met het minibusje naar de plaatselijke supermarkt te gaan.

Kortom, het wordt een leuke vakantie met de mogelijkheid om in groep activiteiten te ondernemen maar met zeker ook tijd en ruimte voor je eigen gezin.

Praktisch

Periode

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 augustus 2022

Prijs

 • Cottage 2 personen: 500 euro
 • Cottage 3 personen: 530 euro
 • Cottage 4 personen: 560 euro
 • Cottage 5 personen: 590 euro

Inbegrepen

 • Vervoer met de trein, bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het verblijf vervoerd, ter plekke gebruiken we de kusttram;
 • Verblijf in Center Parcs De Haan (per gezin in een cottage), inclusief lakens;
 • Eten: niet inbegrepen in de prijs, je maakt zelf je eten klaar;
 • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
 • Verzekering Lichamelijke Ongevallen.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig moet kunnen stappen, rolstoelen kunnen niet mee op onze reizen. Ook moet je vlot op de trein en tram kunnen stappen. De slaapkamers zijn op de bovenverdieping, dus trappen kunnen maken is een must!

Formule

Zelfkook, eten is niet inbegrepen in de prijs.

Locatie

Center Parcs De Haan
Wenduinesteenweg 150
8420 De Haan 

Aantal

Deze vakantie is voor 30 personen: 26 deelnemers en 4 vakantiemakers. Afhankelijk van de samenstelling van de gezinnen, kan dit aantal variëren.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “Kiss and Ride zone” aan het station van Hasselt. We laden onze bagage in het minibusje en reizen met de trein naar zee.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

 • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
 • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
 • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven