Themavakanties

Wil je graag op reis, maar liever niet alleen? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Wil je zelf  niet de hele reis plannen? Dan is een themavakantie van Horizont vzw iets voor jou!

We bieden verschillende themavakanties aan, boordevol ontspanning, cultuur en ontmoeting.

Iets voor jou?

Wij organiseren enerzijds vakanties voor kleine groepen (14 personen en 4 vrijwilligers) waarbij we een programma uitwerken rond één bepaald thema. De groep zal deze vakantie volledig samen beleven, doet samen uitstappen en activiteiten,… Anderzijds organiseren we vakanties voor grotere groepen waarbij de vrijwilligers uitstappen aanbieden in groep maar waar de deelnemers ook zelfstandig (zonder begeleiding) op stap kunnen gaan.
Deze info vind je terug bij elke vakantie, neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vrijwilligers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

  • Begeleide reizen in groep voor mensen met een beperkt inkomen
  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Individuele vakanties

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven